top of page

Om mig

Jag är utbildad socionom och är legitimerad psykoterapeut sedan 2011 med inriktning på psykoterapi i relation, par och familj. Jag har även en vidareutbildning i sexologi.

Jag har arbetat med barn och familjer inom barn- och ungdomspsykiatrin, samt på Kyrkans familjerådgivning och Ungdomsmottagningen i Växjö. Jag driver denna verksamhet sedan 2015. Det som är viktigt för mig är själva mötet, att du som klient ska känna dig trygg, men att du också ska få hopp om förändring.

Jag arbetar ofta utifrån en metod som kallas Emotional Focused Therapy  med par. EFT arbetar med att hjälpa paret att se och förstå  samspelsmönstret där de båda två är inblandade. Om man upplever att man inte når fram till den man älskar, eller kritiserad trots att man gör sitt bästa i relationen, så kan starka känslor av att man behöver skydda sig uppstå. Man arbetar med att öka förståelsen för egna känslor och beteenden, samt för sin partners. Det som gör mig glad är när par når fram till varandra på riktigt i samtalsrummet.

IMG_2871.jpg
bottom of page